Totalul afișărilor de pagină

détective privé- indisponibil


Parpalac crem-maro ştanţat, pentru vânt de octombrie şi atitudine Sherlock Holmes.


                                                      preț: 60 RON

Bookmark and Share

7 comentarii:

Alice in vintageland 16 octombrie 2010, 12:51  

Este superb!!! Imi place mult, dar as vrea sa stiu ce marime este, cred ca este util sa putem vedea dimensiunile (mai ales ca eu sunt foarte inalta)!:)

L'exubérant serrurier 16 octombrie 2010, 13:03  

ce onoare! E chiar Alice de la Dulapul Bunicii! suntem incantate sa te avem printre rafturi, te urmarim cu admiratie de multa vreme, ai un magazin frumos si creativ. In ceea ce priveste parlalacul,e numarul 42, dar tu stii la fel de bine ca masurile sunt relative.Asadar, ca solutie, voi posta in curand dimensiunile pe care le are L'epiphanie récurrente (modelul meu) pentru o orientare mai buna. Iar pentru tine, voi posta si masurile parpalacului.o zi cu soare!

Alice in vintageland 16 octombrie 2010, 13:15  

:)))))) I feel almost famous!:) Sunt innebunita dupa trench-uri si imi face cu ochiul acesta. Astept dimensiunile lui si ale modelului si in caz ca imi vine It's mine! muhahahaha

L'exubérant serrurier 16 octombrie 2010, 13:29  

:)pentru ca L'epiphanie récurrente e plecata pe taramuri magice si se intoarce abia la 12 fara un pantof, va trebui sa o astetam pentru a-ti da toate detaliile.pana atunci ,am sa-i pun eticheta de REZERVAT.and,hei! U ARE FAMOUS!

L'exubérant serrurier 17 octombrie 2010, 14:47  

Buna dimineata. L'epiphanie récurrente a revenit abia spre dimineata, nu cu un pantof lipsa ci cu doi in plus,asa ca am iertat-o pentru intarziere.
masurile Epiphaniei:
Inaltime -169 cm, Bust –90 cm, Talie – 69 cm, Bazin- 95 cm, Brat- 54 cm

Parlalac:
Masura: L (42-44), Bust –100 cm, Talie – 100 cm, Maneci– 56, cm Lungime -110 cm

Alice in vintageland 17 octombrie 2010, 20:58  

SOLD!!!Iertare ca am ajuns asa de tarziu, dar da, este perfect pentru mine, mai putin manecile care o sa fie 3 sferturi, dar nu este ceva pour moi, o sa-l port cu manusi lungi. Am cautat adresa de mail, dar nu am gasit-o asa ca scrie-mi te rog un mail la dulapulbunicii@yahoo.com ca sa stabilim detaliile "tranzactiei". :)

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Lorem Ipsum

Follow Vintophonique trousseauFollow Vintophonique on Twitter
Solii păcii

De vă suntem pe plac și vreți a ne duce vestea și pe la alte curți vă așternem pe-o pernuță din catifea vișinie două stindarde dansante.

copy-paste intr-un widget html urmatorul cod pentru badge-ul pătrat:


<em><a href="http://vintophoniquetrousseau.blogspot.com/ "><img src="http://i55.tinypic.com/2d0x3di.jpg "></a></em>


copy-paste intr-un widget html urmatorul cod pentru badge-ul dreptunghiular:


<em><a href="http://vintophoniquetrousseau.blogspot.com/ "><img src="http://i54.tinypic.com/2ywdfv9.jpg "></a></em>Friends

Exquisite blogs

ne promovează şi îi promovăm

Submit your site in a website directory for free! This business is listed under Clothing Directory Directory World link directory  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Sentimente diet pills

Add to Webwag

Add to Google Reader or Homepage

  © Vintophonique trousseau

Design by Emporium Digital